FOTORECEP'ŠU KONKURSS "Kā labāk apēst lielo ogu?"

 



Kaut arī interesantas un mazliet spocīgas ir no ķirbja izgrebtās Helovīnu lampiņas, mēs labāk izvēlējāmies savu pašaudzēto  lielo ogu ātrāk novākt, sadalīt un apēst.

Ķirbis pat niecīgu salnu – ap 0 grādiem necieš, kaut arī istabas temperatūrā to var svaigu uzglabāt un vēlā rudenī baudīt samērā ilgi vēl pēc novākšanas.

 

Jūs teiksiet – ķirbis jums negaršo? 

Tas ir tikai mīts – garšo labi tiem, kas prot šo veselīgo saules ogu gardi pagatavot. Te nu mūsu fotorecepšu konkursiņš. Ja arī tev ir kāda laba recepte – neskopojies, iesūti mūsu "Ecogarden" recepšu grāmatai un neaizmirsti nobalsot par savu ekodārziņa ķirbju recepti - favorīti! 

 

Comments

Popular posts from this blog

LV Pupiņas Latvijā/ EN Beans in Latvia

Augi. Kā tos kopsim, kā sauksim un kā sadzīvosim ar tiem?