ĶIRBJA BIEZZUPA AR GRAUZDIŅIEM Foto recepšu konkurss "Kā labāk apēst lielo ogu?"

Kristiāna Kārkliņa un  viņa mammas Saivas fotorecepte 

Sastāvdaļas:

1 sīpols, 2 burkāni, apmēram 3-4 kartupeļi, ķiplociņš un citas garšvielas pēc vēlmēm.

1. Ķirbi nomizo.


2.Sagriež gabaliņos.

3. 2 burkāni un sīpols. Abus apcep.

4. Tad sautē kopā ar ķirbi un kartupeļiem, pieliek garšvielas.


5. Sablenderē visu.

6. Kad mīksts, pievieno paciņu kausētā siera.

7. Beigās apcep maizīti, ķiplociņu.


Gatavs! Lai labi garšo!👻😘









Comments

  1. Noteikti jāizmēģina! Izskatās ļoti kārdinoši 🎃

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

LV Pupiņas Latvijā/ EN Beans in Latvia

Augi. Kā tos kopsim, kā sauksim un kā sadzīvosim ar tiem?