ĶIRBJA PLĀCENĪŠI AR SIERU Foto recepšu konkurss "Kā labāk apēst lielo ogu?"

 

Aināra Vītola un viņa mammas Lienes fotorecepte

2.Sēklas liek žāvēties.


1. Ķirbi nomazgā, iztīra. 





3. Liekam ķirbi cepeškrāsnī, cepam tik ilgi, kamēr mīksts

  • 4. Ņemam ārā nomizojam un sablendējam.
    • 5. Klāt  liek olas, miltus , sāli, piparus, sarīvētu sieru.
    • 6.  Uzkarsētā pannā ar eļļu apcepam no abām pusēm, kamēr brūns.

      Labu apetīti!🎃🎃🎃👻💀👽






    Comments

    Post a Comment

    Popular posts from this blog

    LV Pupiņas Latvijā/ EN Beans in Latvia

    Augi. Kā tos kopsim, kā sauksim un kā sadzīvosim ar tiem?